Bøn Fotballklubb
Share/Save/Bookmark

100-årsjubileum

I april 2014 fyller Bøn FK 100 år.
Dette vil bli feiret gjennom hele året.
Det blir jubileumsmiddag, jubileumsmarsj, 100-årsturnering, Bøndag, Jubileumskonsert ++ mye mer.
Vi har en komite som har ansvaret for denne feiringen.
Cato Pettersen er leder, og vil legge ut nyheter fortløpende om jubileumet her på siden, så det er bare å følge med.

23 mars arrangerer Bøn FK jubileums marsj. ( turmarsj )
Fredag 21.03 : Kveldsvandring. Start: 18.00 - 19.00
Lørdag 22.03: Bøn marsjen. Start: 09.00 - 12.00
Lørdag 22.03: Blemmeball. Dørene åpner 20.00. Musikk: Pass the peas. 150 ,-
Søndag 23.03: Bøn FK`s jubileums marsj. Start: 09.00 - 12.00
GÅ INN OG SE UNDER TURMARSJER FOR MER INFO.

19 april: Hurra. Vi er 100 år. Denne dagen er det turmarsj på Bøn. Denne dagen kan de som vil komme på stadion for å ta en kaffekopp og spise litt kaker. Det er mange som ikke orker og komme på jubileums festen, og da er dette et fint alternativ. Her kan vi sitte og kose og mimre litt med gode historier ol. Velkommen.

Lørdad 26 april skal vi ha jubileums fest med 100 gjester. Det blir en herlig 3 retters middag. Fantastisk underholdning med Stian Carstensen med Tom "STABBE" Stalsberg som toastmaster. Etter maten blir det dans til musikk av Tore Innstøy. Vi har plass til 100 gjester denne kvelden, så her blir det førstamann til mølla som gjelder. Vi sender ut innbydelser iløpet av februar. Det kommer til å bli en meget hyggelig kveld på klubbhuset, med mange god historier og god stemning.
Mer info kommer snart.
Cato Pettersen

10 og 11 mai vil vi ( Bøn FK ) av holde en del kamper på Bøn stadion. Det blir alt fra kamper med de yngste og oppover til de eldste. Turn, Finstad, Sand, FU/VO mf. kommer ( Mer info om dette kommer snart.)