Share/Save/Bookmark

Til medlemmene i BØN FK

BØN 04.02.2020

Innkalling til årsmøte i BØN FK 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i BØN FK.

Årsmøtet avholdes 16 Mars kl. 19.00 på klubbhuset (Nygårdvegen 48) .

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 1Mars til Post@bon-fk.no. Det ønskes at denne filen brukes til forlsagene: klikk her

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside Bon-fk.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av BØN FK i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til BØN FK. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Bøn Fks lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Bøn Fk kontaktes på Post@bon-fk.no.

Velkommen til årsmøte!

styret