Hvem vi er

Bøn Fotbalklubb

Vår nettstedsadresse er: https://bon-fk.no

Vårt organisasjonsnummer er: 983 800 971

Du kan kontakte oss på telefon: 91328597 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Kontaktskjemaer

Når du sender oss en melding gjennom vårt kontaktskjema, sendes dette til oss pr e-post. Den viser kun informasjonen du har oppgitt, bl.a. ditt navn, epostadresse og evt ditt telefonnummer. Dette er for at vi skal kunne besvare din henvendelse, og informasjonen blir lagret så lenge vi finner det formålstjenlig. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å be oss om å slette denne informasjonen.

 

Informasjonskapsler

Vi bruker infokapsler for å kunne gi deg et best mulig innhold på våre nettsider, for å analysere trafikken vår og for å bedre våre brukeres opplevelse. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen analysearbeid, som kan kombineres med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Det kan hende du vil ønske å skru av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden Om infokapsler som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

Vi benytter et analyseverktøy kalt «Google Analytics» for å samle inn data om din bruk av Reklamehandel.no. Google Analytics samler inn data, f.eks. hvor ofte du besøker vårt nettsted, hvilke sider du besøker når du gjør det, og hvilke andre nettsteder du besøkte før du kom til oss. Vi bruker dataene vi får fra Google Analytics kun for å forbedre våre tjenester. Google Analytics samler bare den IP-adressen som er tildelt deg på datoen du besøker vårt nettsted, men ingen navn eller annen identifiserbar informasjon. Vi kombinerer aldri dataene vi samlet inn ved bruk av Google Analytics med personopplysninger.

 

Selv om Google Analytics lager en permanent informasjonskapsel i nettleseren din for å identifisere deg som en unik bruker neste gang du besøker vårt nettsted, kan ikke informasjonskapselen brukes av andre enn Google. Googles evne til å bruke og dele informasjon samlet inn av Google Analytics om dine besøk hos oss, er regulert av vilkårene for bruk av Google Analytics. Du kan forhindre Google Analytics fra å gjenkjenne deg på returbesøk på vårt nettsted ved å deaktivere informasjonskapsler i din nettleseren.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi samarbeider med tredjeparter for å levere våre tjenester og varer og vi kan dele dine personopplysninger med organisasjoner som er våre tjenesteleverandører eller samarbeidspartnere, og som er involvert i:

  1. Markedsføring
  2. Databehandling, vedlikehold, gjennomgang og utvikling av våre systemer, prosedyrer og annen IT-drift, inkludert testing eller oppgradering av våre datasystemer eller som på annen måte forenkler våre tjenester.
  3. Printhub.no / Reklame-Huset.no AS ved bestilling av Bøn FK Merch. Der gjelder deres egen personvernerklæring: https://printhub.no/personvern/ 

 

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for det formål å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Beskyttelse av dine personopplysninger er viktig for oss, og vi gjør det vi kan for å forhindre tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring eller modifikasjon av dine personopplysninger.

 

Dine personopplysninger behandles bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og som er pålagt å behandle personopplysningene konfidensielt.